قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۱/۲۹ - ۱۴:۴۶

جلسه هماهنگی سفر دولت به سمنان با حضور روحانی برگزار شد

جلسه هماهنگی سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان سمنان روز یکشنبه به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل شد.

 جلسه هماهنگی سفر دولت به سمنان با حضور روحانی برگزار شد

به گزارش سراج24، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جلسه هماهنگی سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان سمنان روز یکشنبه به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رییس‌جمهوری تشکیل شد.

بررسی نیازمندی‌های استان سمنان و نهایی کردن طرح های پیشنهادی برای تحقق توسعه همه جانبه و پایدار در استان، از اهداف این نشست بود.

شرکت کنندگان در این نشست، طرح‌های مرتبط با حوزه‌های تامین آب شرب استان، گسترش مراکز بیمارستانی، آموزش و پرورش، صنعت و معدن، راه ها و همچنین توسعه گردشگری زیست محیطی را بررسی و نهایی کردند.

جزئیات این طرح‌ها که می‌تواند تحولی در روند پیشرفت و توسعه پایدار استان سمنان ایجاد کند، توسط رییس‌جمهوری و در جریان سفر کاروان تدبیر و امید به استان سمنان اعلام می‌شود.

محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهوری و محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس‌جمهور به همراه شماری از وزیران کابینه و استاندار و مقام‌های ارشد استان سمنان از جمله شرکت‌کنندگان در این نشست بودند.

رئیس‌جمهور قرار است در ادامه سفرهای استانی خود، سی و یکم فروردین‌ماه به استان سمنان سفر کند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••